Färs & Frosta Sparbank Arena
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Adress:

Stattenavägen
22228 Lund
Telefon: 046-5900338
Mobil: 0705-118207
www.julafton2011.com

Presentation:

I Julafton möter du några av Sveriges mest populära komiker och omtyckta musiker under en fenomenal helkväll med rolig och fartfylld underhållning, dans och musik. Naturligtvis blir det också läcker mat från traditionsenligt julbord.

Julafton börjar med värmande glögg i foajén och fortsätter med läckert julbord och middagsunderhållning innan kvällens stora julshow drar igång från scen. Det blir en fullspäckad show som bjuder på hisnande humorakter, klassiska jultoner, skönt gung, överraskningar och välkända karaktärer. Presenterat av TV-profilen och komikern Robin Paulsson. Räkna med en genuin show fylld av värme och humor, musik och skojigheter paketerat och serverat av några av Sveriges bästa artister. Men kvällen är långt ifrån över när showridån går ner! I strålkastarljuset står då vårt fantastiska sexmannaband under ledning av PO Nilsson och DJ som får hela dansgolvet att gunga natten lång.


Varmt välkomna!

Bilder

Färs & Frosta Sparbank Arena konferens

Karta

Skriv ett omdöme
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Så privata meddelande inte kommer fram! Vi är en helt oberoende katalog över Julbord.

Ändra informationen